XVR nude chat

Show-urile nude webcam sunt una dintre cele mai mari invenții în pornografie, inca de la inventarea vaginului siliconic sau a spectacolelor de tip peep-show. A dus laba la un alt nivel oferindu-ți tinere reale și vrăjitoare in sex chat, cu opțiunea unei interacțiuni umane. Realitatea virtuală este o altă inovație nouă care vă pune în acțiune în loc să vă lăsăm să o vizionați pe ecran plat. Am așteptat pe cineva să combine show-urile cu VR încă de când mi-am cumpărat propria cască de sex, iar XVR.chat este primul site care face acest lucru.

VR de uz casnic este nou tip de iad, dar XVR este chiar mai nou. Acești perversi de înaltă tehnologie au rămas doar câteva luni, dar deja primesc peste o jumătate de milion de vizite pe lună. Poate fi riscant să fii primul care face ceva atât de nou și atât de diferit, dar recompensele sunt ridicate dacă o pot scoate.

Aspectul de la XVR.chat este mult mai elegant și mai curat decât vă așteptați de la cele mai multe site-uri de cam. Chiar și băieții mari, cum ar fi Chaturbate, au confundat paginile frontale care încearcă să se potrivească puțin prea multă informație în spațiu prea mic, în general cu o schemă de culori învechită și arăta, ca și cum estetica ar fi fost doar o gândire ulterioară.

XVR are acel stil de strip club pe care îl vezi pe o mulțime de site-uri moderne de sex premium. Este întunecată, cu accente strălucitoare, elegantă și rafinată, dar murdară, după cum reiese din toată carnea goală prezentată aici. Ca și în alte site-uri cam, cea mai mare parte a paginii este dominată de miniaturi de curve exhibiționiste care ar dori să-și blige țâțele și să se masturbeze pentru tine pe cameră.

Site-ul poate fi nou, dar dracu ‘, au numai bunaciuni acolo. Am văzut site-uri de web populate de o grămadă de urate si batrane, dar văd o selecție bogată de bunaciuni aici. Contrastul este atât de puternic încât mă întreb de ce toate aceste femei sunt atât de frumoase. Ar putea fi faptul că uneltele de care aveți nevoie pentru fluxul de costuri VR costă un pic mai mult decât vechea dvs. școală 2D webcam; curvele profesioniste de cam, cei cu adevărat superba, care fac deja bani decente, sunt într-o poziție mai bună să renunțe la câteva facturi pe un aparat de fotografiat 3D 180 decât la femelele grase din parcul de remorci.

Cred ca ar putea fi dragoste chiar inainte de a verifica orice show live. Miniaturile arată minunate fete blonde zâmbind seducător pentru camera foto, cu șuierile lor masive, cu cocoși cu părul întunecat în lenjerie și tocuri de striptease mari, latino uimitoare, cu bulele lor groase de bule în aer și puștile urât mirifică comparând mărimea cocoșului partenerului lor antebrațelor. Există mai multe cupluri decât mă așteptam, ceea ce înseamnă o mai mare penetrare în timp ce vă vegheați.

Miniaturile expoziționanților adolescenți, ale MILF-urilor exorbitante și sexy, înseamnă căci de tip dominatrix pe XVR.chat sunt marcate cu informații minime. Veți vedea sexul lor, indiferent dacă acestea sunt streaming în 3D / VR sau doar 2D, indiferent dacă sunt online sau în afara, cât timp au trecut, cât de mulți oameni se uită și ce limbi vorbesc. Îmi plac informațiile raționalizate, dar unul dintre defectele actuale ale site-ului este evident din prima pagină.

În timp ce cele mai multe site-uri cam par să se deplaseze fără sfârșit cu spectacole peep care se întâmplă în prezent și fete offline care vor fi înapoi pentru mai târziu, XVR.chat are o colecție mult mai modesta. Deplasarea în jos a paginii dezvăluie sub 100 de sexy și cupluri sexy și foarte puține dintre ele sunt online. M-am uitat de câteva ori în ultima zi sau cam asa ceva și, în cel mai bun caz, au avut loc doar o jumătate de duzină de spectacole deodată, de obicei mai puține.

Există trei gagici on-line la momentul asta și din fericire, toate sunt destul de fierbinti. Una blonda cu vibratorul este în prezent în pauză, dar există un MILF roșcată și o fată de colegiu cu un fund foarte drăguț, așa că știu că sunt la un tratament.

După cum ați aflat că prima dată când ați încercat să vizionați filme murdare dracului pe noua dvs. cască de sex, există o mică curbă de învățare a VR. Asta e de două ori adevărat cu primul loc de chat VR de chat la nivel mondial. Documentația este atât de restrânsă și incompletă încât primesc sentimentul XVR. Chat nu este chiar sigur care este cel mai bun mod de a face acest lucru este. Depinde de tine sa iti dai seama cum sa obtii fluxurile pe jocul VR.

Veți fi, de asemenea, de a elabora logistica de a folosi un chat de tip text cu acele ochelari futuristi dracu ‘futurist legat pe. Vocea adult chat este o opțiune, dar conexiunea video funcționează doar într-un fel, pentru că arăți prost cu acel lucru pe față. Am terminat logat în XVR atât pe laptop, cât și pe unitatea VR, ridicând setul cu cască ori de câte ori aș vrea